Ei ole mitään muuta sanottavaa kuin WOW! Wow Pot progressiivinen on markkinoilla viiden rullan ja kolmen rullan versiolla. Niissä molemmissa on ainutlaatuinen WOW efekti, siihen kuuluu progressiivinen jackpot jonka voit voittaa kun sinulla on onnea matkassa.

Wow Pot hedelmäpelin viiden rullan ja kolmen rullan versiot jakavat saman progressiivisen jackpotin, joka kasvaa kun joku, missä tahansa, pelaa jompaa kumpaa Wow Pot hedelmäpeliä. Ajattele tätä tilannetta, olet kotona pelaamassa Wow Pot hedelmäpeliä, joka on kerännyt progressiivista jackpottia jo jonkin aikaa. Kohta jo kaikki valot vilkkuvat ja näet uskomattomien summien vilkkuvan ruudussasi. Luulet tietenkin, että tämä on mahdotonta, mutta jackpotin voittaa aina joku, tällä kertaa se voit olla sinä.

Kolmen RullanWow Pot Progressiivinen Online Hedelmäpeli

Kolmen Rullan Wow Pot hedelmäpelissä on vain yksi maksulinja, määrätty kolikkoarvo 0,50 merkkiä ja maksimaalinen kolmen kolikon panos. Tämän online hedelmäpelin merkkeihin kuuluvat kirsikat, bar merkit, onnen 7 ja se kaikkein paras, värikäs Wow Pot merkki.

Jo sinulla on panoksena maksimi kolme kolikkoa ja saat yhden Wow Pot merkin maksulinjalle, niin voitat 10 kolikkoa. Jos saat kaksi Wow Pot merkkiä, niin voitat 20 kolikkoa. Ja jos saat kolme Wow Pot merkkiä maksulinjalle, niin on aika päästää onnen kyyneleet valloilleen, sillä olet juuri voittanut tuhansien pelimerkkien arvoisen progressiivisen jackpotin!!

Kolmen Rullan Wow Pot Progressiivinen Online Hedelmäpeli

Viiden rullan Wow Pot hedelmäpelissä on 15 maksulinjaa ja määrätty kolikkoarvo 0,10 merkkiä. Jokainen kolikko jonka panostat lisää yhden maksulinjan, maksimi on 15. Voit voittaa upeita palkintoja millä tahansa maksulinjalla, viidestoista on se missä on progressiivinen toiminta. Saa viisi Wow Pot merkkiä maksulinjalle 15 ja olet juuri voittanut tuhansien pelimerkkien arvoisen progressiivisen jackpotin!! Onnittelut!

Wow Pot Online Hedelmäpelin Strategia

Voisi oikeastaan sanoa, että tämän hedelmäpelin pelaamisessa tärkeintä on pelata aina maksimi panoksella. Koska sinun pitää aina muistaa, että vain maksimi panoksella voit voittaa progressiivisen jackpotin. Tämä pätee molempiin peleihin, kolme rullaiseen ja viisi rullaiseen Wow Pot hedelmäpeliin.

Voit kyllä voittaa myös kohtalaisen hyviä voittoja ilman maksimi panosta. Tämä kuitenkin on kohtalaisen outoa, että pelaisit progressiivisen jackpotin peliä ilman, että sinulla on mahdollisuus voittaa progressiivinen jackpot. Wow Pot progressiivinen jackpot on niin paljon suurempi kuin tavalliset voitot, että siihen panostaminen kannattaa. Se on tällä hetkellä melkein 4000€. Ei muuta kuin onnea matkaan ja laita rullat pyörimään!